Összenő, ami összetartozik

2016. november 10. 13:11 - Maga Lenin

A tegnapi napon - a blog.hu support hathatós közreműködésével - megtörtént a korábbi posztjaim átemelése a nevezetes techstory blogról. Legnagyobb sajnálatomra ez nem járt együtt a kommentek átkerülésével, így sajnos, Kedves Olvasók, a Ti hozzájárulásotok maradt az eredeti posztok alatt, a korábbi helyen.

Bár erről a maga idejében már meg szerettem volna emlékezni, de még jóval korábban történt, hogy itt, a modernwartech-en az első poszt elérte az 1000. megnyitást. A B-36 ismertető bővített verziójának 1. része volt ez a poszt, még augusztus 31-én. Ez különösen örömömre szolgált, hiszen akkor a teljes modernwartech egyetlen létezésre utaló jele (a google keresőn kívül persze) a techstory-n walter által megjelentetett, figyelemfelhívó poszt volt.

b-36-and-b-58.jpg

Régi és új egy helyen! :) (a kép forrása: link)

A feliratkozott követőktől a tegnapi kommentet követően ismét elnézést kérek az átmásolással járó kellemetlenségekért, legjobb tudásom szerint csak így volt megoldható a dolog. De ilyen, nagyléptékű ("motorháztető alatti") változtatás nyilván már nem várható.

Ami a techstory-t illeti, sajnos nem tudok semmilyen infóval szolgálni Nektek, hogy mi lesz vele, mivel én magam sem rendelkezek infókkal ebben a kérdésben. Persze, gondolom Többetekkel együtt, én is reménykedem, hogy walter egyszer csak visszatér! Én is épp a blogot illető bizonytalanság miatt egyesítettem itt a korábbi, ott megjelent posztjaimat.

Ha a nyáron történtekhez hasonló kellemetlenségek nem fognak hátráltatni, nagyjából havi egy posztot ígérhetek.

Végezetül pedig már csak további jó olvasást kívánhatok!

4 komment
süti beállítások módosítása