Egyelőre...

2016. július 02. 22:26 - Maga Lenin

Kedves leghűségesebb olvasóim!

Ahogyan nyilván észrevettétek, sajnos, most itt nem részletezendő okokból, nem tudtam újabb posztot gyártani egy jó ideje - még a B-36 folytatást sem tudtam elkészíteni. Azonban már kezdenek jobban alakulni a dolgok a blog szempontjából is, úgyhogy ha minden jól megy, augusztus legelejére már vissza tudok térni az eredetileg tervezett tempóhoz, na meg persze témákhoz.

Mint hogy magam is jó pár blogot olvasok és követek rendszeresen, tudom, hogy új tartalom híján nehéz egy adott blog helyzete. Talán a háborús/védelmi/történelmi/stb. jellegű, hasonló blogoknál egy árnyalattal könnyebb a helyzet, azokat, ha egyszer felfedezi az ember, sokszor visszatér, gyakori friss posztok hiányában is - legalábbis én így vagyok vele. (Például nálam ilyen a katpol.blog.hu is, nagy bánatomra igen megritkult írásbeli tartalommal.)

Szóval természetesen nem azért indítottam a blogot a szép techstory-s év után, hogy ilyen hamar befuccsoljon. Szerencsére már látszik a fény az alagút végén. Ez az ideiglenes szünet, remélem, tényleg nem tart tovább augusztusnál, és nem lesz olyan, mint a szovjet csapatok ideiglenes itt állomásozása :)

Ленин

 

/A képen az Iowa, forrása: facebook./

12095171_860308960744153_7427887041516503457_o.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://modernwartech.blog.hu/api/trackback/id/tr18862688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása